Osnovan 1997, kao SZR DAČA, nakon 10 godina S&D TEKSTIL postaje društvo sa ograničenom odgovornošću preko 50 ljudi, sa tendencijom rasta, posvećenih našoj zajedničkoj misiji da isporučimo najbolja odela u klasi za sve radnike.

Od 2017. godine naša firma može da se pohvali sa dva proizvodna pogona, prvim i najstarijim koji je uz centralu preduzeća u Staroj Pazovi, drugim u Srbobranu, kao i veleprodajnim salonom u Beogradu.

Tako zaokruženom celinom, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve tržišta, ali i da svojim klijentima pružimo najefikasniju uslugu i najadekvatnije proizvode shodno njihovim zahtevima.

Šireći ponudu od tradicionalnih odela, S&D Tekstil danas može ponuditi kompletnu liniju odela i opreme za hladno i toplo vreme kao što su radna odela, zimski prsluci i jakne, majice, duksevi, obuća i ostala oprema za zaštitu na radu. Vrhunska tkanina, jaka konstrukcija i komfor su samo neke od odlika S&D Tekstil odela. Dugogodišnjim radom uspeli smo da zaokružimo ceo proizvodni ciklus od dizajna, pripreme, proizvodnje, štampe i veza.

Kao izbor onih koji rade na terenu i onih koji rade u proizvodnim halama, S&D Tekstil je ponosan da služi ljudima različitih profila u mnogim industrijama uključujući kako proizvodnju tako i građevinu zajedno sa poljoprivrednicima, farmerima, zdravstvenim radnicima i ugostiteljima.

REFERENCE

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нема производа у корпи.